طراح وب سایت چه مسیری را طی میکند؟
برای طراح وب شدن راه های زیادی جلوی شما قرار دارد که انتخاب بهترین آن ، کیفیت یادگیری شما را افزایش داده و شما را زودتر به هدفتان میرساند. در این مقاله یک نقشه راه را برای شما قرار داده ایم .

در حال حاضر ، بسیاری از کسب و کارها ، از شکل سنتی خودشان خارج شده و به صورت الکترونیکی کار خود را پیش میبرند و خیلی از کسب و کار های دیگر نیز در حال الکترونیکی شدن هستند . این دلیلی است که بعضی از افراد ، علاقهمند به طراحی وب سایت شدند و میخواهند سایتی برای خودشان یا دیگران طراحی کنند .
به برنامه نویس ها و طراحان وب سایتی که همۀ راه های اصولی و درست را طی میکنند ، Fullstack گفته میشود و ما در این مقاله نقشه راه Fullstack شدن را برای شما تشریح میکنیم .
۱- آشنایی با مفاهیم وب
اولین کاری که باید انجام دهید این است که با بستر مفاهیم وب آشنا شوید . یعنی جواب این سوالات که : وبسایتها به چه منظور استفاده میشوند؟ ، چطور یک وبسایتی بالا میآید؟ ، آدرس اینترنتی که ما در مرورگر خود وارد میکنیم ، چگونه تهیه میشود؟ و… را بیابید. زیرا این کار به شما کمک میکند که درک بهتری از سازوکار وب سایتها پیدا کنید و در ادامه مسیر ، جواب بسیاری از سوالاتی که برایتان پیش میآید را بدانید.
۲- یادگیری HTML
HTML مخفف عبارت Hypertext Markup Language است. این زبان یک نوع زبان نشانهگذاری استاندارد برای ایجاد صفحات وب و وب اپلیکیشنها به شمار میرود . برای درک بهتر HTML ، اسکلتبندی یک ساختمان را در نظر بگیرید ، HTML همان نقشی را برای سایت ایفا میکند که اسکلت ساختمان برای آن انجام میدهد .
۳- یادگیری CSS
با CSS یک نمای بیرونی بسیار زیبا برای کار خود ایجاد کنید ، مانند نمای ساختمان .
CSS به کمک HTML میآید تا ظاهری زیبا برای محتوای شما ایجاد کند و آنها را در جای درستشان قرار دهد . با CSS میتوان رنگها ، اندازهها و موقعیت قرارگیری عناصر و بسیاری از موارد دیگر را تعیین نمود .
۴- یادگیری Bootstrap
شما بوت استرپ را یاد میگیرید برای اینکه بتوانید سایت خود را همهپسند کنید !
بوت استرپ این امکان را به شما میدهد که کاربران شما با هر صفحه نمایشی ( دسکتاپ ، لپ تاپ ، تبلت و موبایل و… ) بتوانند به درستی سایت شما را مشاهده کنند و سایت شما در نماهای متفاوت به هم نریزد چرا که صنعت ما در حال حرکت به سوی تلفن های همراه است.
۵- یادگیری JavaScript و jQuery
شما از این مرحله وارد یادگیری منطق برنامه نویسی میشوید و یکی از مهمترین نکاتی که در این مرحله نباید فراموش کنید این است که در این مرحله دلزده نشوید و کنار نکشید .
یکی از دلایلی که نام جی کوئری را در کنار جاوااسکریپت آوردم و نامی از فریمورک های دیگر نبردم ، به این دلیل است که بنده از جی کوئری بیشتر استفاده میکنم و تجربه من و دوستانم این را نشان داده که جی کوئری بیشتر به ما در طراحی وب و فرانت کمک میکند.
۶- یادگیری PHP
پس از جاوااسکریپت شما وارد مرحله یادگیری PHP میشوید که یکی از قدرتمندترین زبانها است .
PHP باعث میشود که سایت شما از حالت ثابت (استاتیک) خارج شده و به حالت پویا (داینامیک) تبدیل شود ، مثلا برای مطلب گذاری در سایت ، دیگر نیازی به تغییر کدها ندارید و فقط با قرار دادن عنوان و محتوا و عکس در جای مخصوص خودشان ، یک پست به سایت شما اضافه خواهد شد یا مثال دیگری که میتوان زد این است که کاربر میتواند در سایت ، ثبت نام کند و سپس با همان اطلاعات ثبت نام ، به سایت ما وارد شود زیرا اطلاعات ، در پایگاه داده ما ذخیره میشود .
۷- یادگیری AngularJs
شما PHP را باید در کنار MySQL Database یاد بگیرید و وقتی یادگیری اینها به پایان رسید میتوانید به سراغ فریمورک هایی مثل AngularJs که یکی از قدرتمندترینها است و روزبهروز هم به قدرت آن افزوده میشود ، بروید.
۸- یادگیری Sass و Less
LESS و SASS هر دو فریم ورکهایی برای نوشتن کدهای CSS بهینه سازی شده و آسان کردن ساخت استایلها در کوتاهترین زمان ممکن هستند. مهمترین کاری که LESS و SASS انجام میدهند ، جلوگیری از تکرار کدهای CSS است.
بهتر است ابتدا SASS را یاد بگیرید و پس از آن به سراغ یادگیری Less بروید.
پس از این شما هر فریمورک یا کتابخانه ای که یاد بگیرید روی سطح درآمد شما تاثیر دارد و شما را نسبت به دیگران متمایز میکند.
برای یادگیری موارد بالا میتوانید از دوره های آموزشی آنلاین ، مقالات ، کلاس های آموزشی ، تجربیات دیگران و… استفاده کنید . اگر به زبان انگلیسی تسلط کافی دارید ، بهتر است از مقالات و آموزش های انگلیسی زبان و بهروز استفاده کنید ، چرا که طراحی وب سایت روز به روز در حال توسعه است پس بهتر است شما هم خود را بهروز نگه دارید.
بازدیدها: 98